Find Out More About The Royal Residence Design Project

Find Out More About The Royal Residence Design Project – This modern design apartment is another of the Covet International Awards contestants! Created by Aung Naing Linn, this interior design project is located in Yangon, Myanmar.

Inspiration Christmas Boca do Lobo

The design project for the Royal Residenceidealized by the young interior designer Aung Naing Linn was created for a young family with a luxury lifestyle, who follows the latest fashion design trends.

Find Out More About The Royal Residence Design Project design project Find Out More About The Royal Residence Design Project Find Out More About The Royal Residence Design Project 4

Find Out More About The Royal Residence Design Project design project Find Out More About The Royal Residence Design Project Find Out More About The Royal Residence Design Project 3

The 229 sqm house is located in the center of the city of Yangon, Myanmar. The living room and the dining room are based on an open space concept, a trend that we can see in many modern homes. The interior decor was all based on the golden details that we can see on the coffee table, on the wall mirror, or on the ceiling chandelier.


See also:

TAKE A LOOK AT THE NEW HERMÈS SHOP IN HONG KONG

A MODERN HOUSE PROJECT FROM POLAND


Find Out More About The Royal Residence Design Project design project Find Out More About The Royal Residence Design Project Find Out More About The Royal Residence Design Project

Find Out More About The Royal Residence Design Project design project Find Out More About The Royal Residence Design Project Find Out More About The Royal Residence Design Project 5

In the dining room area, the interior designer decided to incorporate and combine different patterns. I mean, the onyx wall designed in warm colors, was matched with an elongated ceiling pattern, creating multiple layers of texture on the room.

The main and guest bedrooms were created in a way that they can have a lot of natural light during the day. The frameless elevated master beds in both bedrooms makes the room looks bigger than it actually is, with a cleaner and minimalistic interior design.

Find Out More About The Royal Residence Design Project design project Find Out More About The Royal Residence Design Project Find Out More About The Royal Residence Design Project 6

design project Find Out More About The Royal Residence Design Project Find Out More About The Royal Residence Design Project 2

For the master bathroom, the interior designer wanted to focus on an edgy design with the combination of two main materials: marble and onyx. The wall mounted storage cabinet was chosen in neutral colors, unlike the room’s suspension lighting. In the kids’ bedroom design Aung Naing Linn played with textured fabric incorporating it on the wall panels and on the upholstery elements of the room design.

graphic, collection
SOCIAL WORLD